Categorie: "Aankondigingen"

I have this feeling…Godly feeling

Al een paar dagen heb ik gezonde spanning. Heel veel gezonde spanning. Het is een heel fijn gevoel als God je zegent. Ik sta er eigenlijk iedere keer versteld van wat voor God allemaal mogelijk is. Hij schrijft duidelijk in de Bijbel: mijn wegen zijn hoger dan die van jou – Jesaja 55. Dat hoofdstuk lijkt echt voor mij geschreven te zijn. In alle opzichten ga ik daar nu doorheen. Maar dat gevoel. Het is bijna als verliefdheid. Ik ben de hele tijd afgeleid. Ik moet werken, maar moet daar extra moeite voor doen. Ik wil gewoon leuke dingen doen. Nu weet ik ook wel dat ik dit weekend even door moet en dan zal het volgende week allemaal anders zijn.

Worship. Spirit. Power.

Presence Conference komt naar Europa. En wel naar de hoofdstad van ons land: Amsterdam. Wereldwijde sprekers (zie foto) zullen vertellen over leiderschap. De conferentie bouwt je geloof op. Daarnaast treed de C3 Worship Band uit Sydney op tijdens de vierdaagse conferentie, die van 29 september tot 2 oktober 2009 is in de Amsterdam RAI. Hieronder het filmpje: it’s a PERFECT storm.

Grootste christelijke muziekfestival is HOT

Het Xnoizz Flevo Festival staat weer voor de deur, van 20-23 augustus op Bussloo bij Apeldoorn. Voor het hoofdpodium zijn vet goede artiesten geboekt: Newsboys, Rebecca St. James, Salvador (STOER!), Neal Morse, Family Force 5, Philmont en NewWorldSon. Het festival wordt op zondag afgesloten met een openluchtviering met Sela. Het beloofd gewoon fantastisch te worden!!!! Reageer gauw, want de laatste kortingsactie is niet lang meer. Lees verder om een FILMPJE van het festival te bekijken.

Gefeliciteerd!

Aan Ans Slijkerman: Hartelijk gefeliciteerd met je doop. Mag God je bijstaan en je zijn Geest schenken zodat je Hem kunt kennen en kunt groeien in je geloof.

Eind der tijden; iets om naar uit te kijken

Tijdens het jaar 2042 zal een rotsblok van 300 meter zeer dicht bij de aarde passeren. De kans is klein dat het de aarde ook daadwerkelijk treft. Iets om naar uit te kijken dus. Wat me meer zorgen baart voor de mensen van deze planeet is het volgende: 1 Tessalonicenzen 5: 1 – 6 “1 Broeders en zusters, ik hoef u niet te schrijven over het moment waarop dit zal gebeuren, 2 want u weet zelf maar al te goed dat de dag van de Heer komt als een dief in de nacht. 3 Als de mensen zeggen dat er vrede en veiligheid is, worden ze plotseling getroffen door de ondergang, zoals een zwangere vrouw door barensweeën. Vluchten is dan onmogelijk. 4 Maar u, broeders en zusters, u leeft niet in de duisternis, zodat de dag van de Heer u zou kunnen overvallen als een dief, 5 want u bent allen kinderen van het licht en van de dag. Wij behoren niet toe aan de nacht en de duisternis, 6 dus laten we niet slapen, zoals anderen, maar waken en op onze hoede zijn.”

Met zijn allen kerstliedjes zingen

Samen met het volk kerstliederen zingen. Daar gaat het om bij de Volkskerstzang in de Alkmaarse Grote Kerk. ,,We willen samen met Alkmaarders proberen om de kerstsfeer te beleven’’, zegt Thea Groot, die mede-organisator is van de avond.

‘Phoebejeebies’ van occultisme

Een avond die helemaal over occultisme gaat. Ik zou daar niet vrijwillig heengaan. Maar toch houdt Stichting Promise zondagavond 14 december een avond over dit thema. De directeur van de stichting zal spreken over ‘occultisme, demonie en new age‘. Tijdens mijn eigen kringavond ging het een keer over het occulte. En dat was voor mij erg vervelend. Voor het eerst ervaarde ik namelijk zoveel duister in me. Dat gevoel kwam niet van God. Hij schenkt mij vreugde, maar toen over occultisme werd gesproken kon ik het wel uitschreeuwen.

Internationale Christmas service

Ik houd wel van internationals. Kennismaken met andere culturen en leuk Engels praten. In Alkmaar wordt een speciale Kerstdienst gehouden voor internationale mensen in de omgeving. Vandaar een dienst helemaal in het Engels. Vorig jaar was ik er ook bij. Toen kwam een team uit Amerika de dienst verzorgen. Dit jaar komt er een band uit Polen om traditionele kerstliedjes te zingen. Ik heb er nu al zin in.