Categorie: "Algemeen"

I have this feeling…Godly feeling

Al een paar dagen heb ik gezonde spanning. Heel veel gezonde spanning. Het is een heel fijn gevoel als God je zegent. Ik sta er eigenlijk iedere keer versteld van wat voor God allemaal mogelijk is. Hij schrijft duidelijk in de Bijbel: mijn wegen zijn hoger dan die van jou – Jesaja 55. Dat hoofdstuk lijkt echt voor mij geschreven te zijn. In alle opzichten ga ik daar nu doorheen. Maar dat gevoel. Het is bijna als verliefdheid. Ik ben de hele tijd afgeleid. Ik moet werken, maar moet daar extra moeite voor doen. Ik wil gewoon leuke dingen doen. Nu weet ik ook wel dat ik dit weekend even door moet en dan zal het volgende week allemaal anders zijn.

Van drugsbaron tot evangelist

Ik zat met open mond te luisteren naar de getuigenis van Joop Gottmers. Wat hij allemaal heeft meegemaakt en heeft gedaan. Echt wat een andere wereld zeg. Ik kom uit een wereld van ziekte. Maar hij komt uit de criminaliteit. Ik viel van de ene in de andere verbazing. Zijn verhaal is amazing! Ondanks zijn heftige achtergrond, heeft hij God leren kennen. God is zo goed. Hij kan ALLE situaties omdraaien. Daar sprak Gottmers over bij ons in de kerk.

Functie van een foute figuur

Ik lees een boekje genaamd De Duivel van Ton van der Hoeven. Niet omdat ik zo graag over hem lees, maar wel om alert te zijn over zijn werk in de wereld. De tegenstander is namelijk keihard aan het werk. Hij verspreidt leugens, zaait angst en speelt in op je grootste zorgen.

One Flaw In Women

Women have strengths that amaze men.
They bear hardships and they carry burdens,
but they hold happiness, love and joy.

They smile when they want to scream.
They sing when they want to cry.
They cry when they are happy
and laugh when they are nervous.
They fight for what they believe in.
They stand up to injustice.