I have this feeling…Godly feeling

Al een paar dagen heb ik gezonde spanning. Heel veel gezonde spanning. Het is een heel fijn gevoel als God je zegent. Ik sta er eigenlijk iedere keer versteld van wat voor God allemaal mogelijk is. Hij schrijft duidelijk in de Bijbel: mijn wegen zijn hoger dan die van jou – Jesaja 55. Dat hoofdstuk lijkt echt voor mij geschreven te zijn. In alle opzichten ga ik daar nu doorheen. Maar dat gevoel. Het is bijna als verliefdheid. Ik ben de hele tijd afgeleid. Ik moet werken, maar moet daar extra moeite voor doen. Ik wil gewoon leuke dingen doen. Nu weet ik ook wel dat ik dit weekend even door moet en dan zal het volgende week allemaal anders zijn.

Dan ga ik namelijk naar Presence Conference Europe. Ik heb er onwijs veel zin in. Ben inmiddels een Conference Junky wat dat betreft. Het is zo gaaf om naar een conferentie te gaan. Ik word niet alleen opgebouwd, ik ervaar God nog meer dan normaal. De aanbidding is vaak super en de sprekers onwijs goed. Nu komt John Bevere, een spreker uit Amerika. Ik hoorde zijn vrouw spreken in Sydney en zag dvd’s van hem over ‘Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen’ – Jakobus 4. Ook komt er een echtpaar uit Sydney (home away from home sinds een half jaar) en een spreker uit Indonesië. Een heel veelzijdig aanbod dus!

En dat alles gewoon hier in de Amsterdam RAI. Ongelooflijk! Ik kan bijna niet wachten.

Lees ook:Zolang het maar een goed gevoel geeft
Lees ook:Een gezonde eetlust
Lees ook:In 20 min groot schilderij gemaakt
Lees ook:Een kerk moet als een thuis zijn
Lees ook:Cadeaus voor in de HEMEL

5 reacties op “I have this feeling…Godly feeling

 1. Veronica

  mijn Godly feeling is als ik smorgens mn luiken opendoe en de zon weer zie schijnen aan de strak blauwe hemel, weer zo’n prachtige dag die ik van God krijg. (ik woon in zuid-europa)Ik wil deze dag goed besteden en niet meer laten verknallen door drank, zoals eerder. Ik voel de vrede van God in de natuur en in mezelf.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ashna

   Hi Marina,

   Ik ben ontzettend geinteresseerd in de conferenties, heb je informatie voor mij hierover? Dankjewel alvast.

   Groetjes,

   Ashna

     /   Beantwoorden  / 
 2. Frank Ujaro

  Dus zonnige dagen zijn van god en grauwe regenachtige niet? Is dat niet gewoon een geval van een gebrek aan gezond verstand een wat teveel vooringenomenheid?

    /   Beantwoorden  / 
  1. veronica

   beste frank, buiten het feit om dat je niet goed kunt lezen…
   God bless you! ook als het regent!!

     /   Beantwoorden  / 
 3. veronica

  he Frank, je reageert wel vaker op mn reacties, en zo te lezen ben je niet zo “van de kerk” ziet alleen de negatieve dingen die mensen die met die kerk iets te maken hebben doen. Logisch, mensen blijven mensen, of ze nu priester zijn of Frank heten…
  Niet direct die hele Kerk erbij halen joh!! open mind, 2010!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.