Colofon

Schrijven over mijn geloof. Het is een echte passie en ik doe het met veel plezier. Via deze blog wil ik je informeren over God en het christendom. Ook zal ik proberen je te bemoedigen. Thema’s uit de Bijbel fascineren mij al diverse jaren. Zelf ben ik ruim vijf jaar christen en heb ik veel meegemaakt op dat gebied.

Naast schrijven over mijn geloof, ben ik ook werkzaam als freelance journaliste bij Luchtwijzer, het tijdschrift van het Astma Fonds. Ook schrijf ik voor het Noordhollands Dagblad en heb ik mijn eigen bedrijf: Tekstbureau De Haan. Eerder was ik werkzaam bij CJP.nl, het NOS Journaal en NOS Jeugdjournaal.

Voor tips, suggesties, op- en aanmerkingen e.d. -en ook voor eventuele correcties- voor Christendom.blog.nl kan je mailen naar [email protected].

Christendom.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van blog.nl, dat in juni 2005 van start ging. Het netwerk van Blog Online omvat thans meer dan 70 themablogs, samen goed voor 1,9 miljoen bezoekers per maand.

Adverteren
Wilt u adverteren op dit blog? Dat kan natuurlijk. Wilt u adverteren op de blogs van Blog Online, inclusief deze, bel dan 020 4459931 voor meer informatie. Specifieke doelgroepen of een heel breed publiek benaderen
behoort tot de mogelijkheden (via buttons en banners tot allerlei vormen van sponsoring).

Gezegende groet, Marina de Haan