Categorie: "Twitter"

Twitteren

Paul de Jong (foto), voorganger in Nieuw-Zeeland:
“Leadership thought “At the end of ourselves lies
the beginning of God” If Gods strength is made
perfect in weakness let’s not freak when weak.”

Vrouwen worden misbruikt


We leven in een keiharde wereld. Een wereld waarin jaarlijks twee tot vier miljoen mensen worden misbruikt. The A21 Campaign probeert dit wereldwijd te stoppen. Vrouwen en kinderen zijn worden vaak slachtoffer. Ze worden gedwongen om seks te hebben. Soms wel tot 20 keer per dag. Ze worden ontvoerd en kunnen moeilijk ontsnappen. En dan komt The A21 Campaign in actie. Een organisatie die naar mensen uitkijkt om ze op te vangen en bij te staan. Een organisatie die levens redt!

Why should we GATHER?

“Ik geloof in Jezus, ja. Daat heb ik geen anderen voor nodig. Ik hoef niet naar de kerk. Ik doe het lekker zelf wel.” Er zijn christenen die zo denken. Ik denk daar zelf heel anders over. Kerk zijn kan je gewoon niet in je eentje doen. Op Twitter werd onlangs de vraag gesteld #Whygather? Veel christenen hebben op deze vraag gereageerd. Hieronder een selectie:

Tweet, Tweet, Tweet

Iedereen twittert: bekende mensen, onbekende mensen, ouderen, jongeren, gelovigen, journalisten, bloggers. Verschillende christelijke zangers, auteurs en voorgangers houden hun Twitter iedere dag bij. Voldoende reden om de woorden van christenen in de gaten te houden. Vaak zitten er hele goede tweets bij over God, echte doordenkers. En daar krijg ik ook weer inspiratie van. Hoop JIJ ook. Veel plezier met de quotes (die in het Engels zijn)! BrianCHouston “To everything there is a season..”