Categorie: "Video"

Worship…uit Sydney

Ik heb Hillsong Fever. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer worship bands ter wereld. En ook goede bands met een lekkere beat in de nummers. Nummers die ergens over gaan. Dit nummer ‘Help Me’ bijvoorbeeld van de C3 Worship Band. Nou moet ik toegeven, dat deze worshipleaders ook uit Australië komen. Geniet

In 20 min groot schilderij gemaakt

Op straat zijn vaak artistieke mensen aan het werk. Ze maken grote schilderijen. In Sydney was een man die en heel gezin maakte. Ieder weekend zat hij op een andere plek. We kwamen hem dan ook door de hele stad tegen. Zo mooi om mensen buiten aan het werk te zien. Zoveel creativiteit. Ook in New York zijn veel straatschilders. Vandaag zag ik het filmpje van onderstaande schilder. Well, he blew me away. Echt onwijs knap wat iemand binnen twintig minuten kan maken. Kijk mee!

Come, let us return to the LORD

Lees Hosea 6:1-3

Kom, laten wij teruggaan naar de HEER! Hij heeft ons verscheurd, hij zal ons genezen; de hand die sloeg, zal ons verbinden. Hij redt ons na twee dagen van de dood, de derde dag doet hij ons opstaan: in zijn nabijheid zullen wij leven. Dan zullen wij hem kennen, ernaar jagen om de HEER te kennen. Even zeker als de dageraad zal hij komen, hij komt naar ons als milde regen, als de lenteregen die de aarde drenkt.

Worship. Spirit. Power.

Presence Conference komt naar Europa. En wel naar de hoofdstad van ons land: Amsterdam. Wereldwijde sprekers (zie foto) zullen vertellen over leiderschap. De conferentie bouwt je geloof op. Daarnaast treed de C3 Worship Band uit Sydney op tijdens de vierdaagse conferentie, die van 29 september tot 2 oktober 2009 is in de Amsterdam RAI. Hieronder het filmpje: it’s a PERFECT storm.

Isreal & New Breed rockt!!!


“I am not forgotten, I am not forgotten. God knows my name.” Wat een eer. God kent ieder mens bij naam. Hij houdt van je. Met heel Zijn hart. Hij zal je nooit vergeten. Daar zingt Israel & New Breed over. Live is de band echt een onwijs genot om naar te luisteren. Vooral die beat is superduper! Lekker swingen op je stoel dus. Dansen mag natuurlijk ook

Kind vecht voor leven

“I can’t believe they would kill her,
just for her love of Christ.”

This girl is obviously scared for her life! Her Muslim parents threatened to kill her if she did not denounce Christ… but she is strong in her faith and love for Jesus.

Hosanna in de hoge

Ik heb veel favoriete nummers. En Hosanna is daar eentje van. Wij hebben zelfs een Nederlandse vertaling: “Ik zie de grote Koning. Vol glorie en met vuur omringd. De aarde beeft, de aarde beeft. Ik zie Hem in Zijn liefde. Onze zonden wast Hij weg. En ieder zingt, en ieder zingt. Hosanna, hosanna, hosanna in de hoge!” AMEN. In deze versie gezongen door Hillsong United.

Geloof zonder daden is dood


Hoe groot je geloof ook is. Het blijft belangrijk om je woorden kracht bij te zetten. Hoe doe je dat? Door wat je zegt ook uit te voeren. Laat het niet bij woorden blijven. Doe het ook. Sommige kerkgangers zitten heel braaf op zondagmorgen in de kerk, maar doen vervolgens niets met de boodschap. Dan denken ze: ‘ik heb mijn deel alweer gedaan voor de week’. Maar zo werkt het niet. Dit prachtige nummer Albertine gezongen door Brooke Fraser gaat daarover. Faith without deeds is dead.

Ben Stiller als voorganger


Nouu het is niet echt Ben Stiller, maar Craig Groeschel komt er aardig in de buurt. Hij is een Amerikaanse voorganger. En heeft geweldige humor! Hij is grappig, maar weet Gods boodschap goed over te brengen. Hij heeft LifeChurch.tv opgericht in de Verenigde Staten. En met groot succes! Bekijk hieronder een filmpje.

De wereld veranderen

Na een waardevolle tip van een lezer heb ik zanger Bebo Norman opgezocht op Youtube. Onderstaand nummer, Sometimes by Step, kende ik al, maar ik wist niet dat het van hem was. Echt een mooi nummer van een getalenteerde zanger.

Bebo: “I love getting to do what I do, but if you really look at what Jesus did, He definitely spoke to groups of people but the vast majority of what Scripture is dedicated to is His time spent with just a handful of people and that managed to change the world.”