God gebruikt jou & mij

Het is geen geintje. God gebruikt hele gewone mensen om Zijn werk uit te voeren. Zo was Mozes degene die Gods volk uit Egypte leidde. Hij stotterde, maar God gaf Hem woorden om te spreken: “Vooruit, zoek niet langer naar uitvluchten. Doe wat Ik u heb opgedragen. Ik zal u helpen met spreken en u vertellen wat u moet zeggen” (Exodus 4:12).

Ook koos God David, die kleine jonge David, om een reus uit te schakelen. De apostelen van Jezus waren vissers. Zie je, hele gewone mensen die het werk van God doen. Het is dus zeker mogelijk dat God ook jou en mij kan gebruiken om anderen over Gods liefde te vertellen.

“Het maakt ons blij als u sterk bent, ook al zijn wij dan zwak. Het is mijn vurige gebed dat het met u helemaal in orde zal komen” (2 CorinthiĆ«r 13:9).

Sta jij in tune met God? Luister je naar Zijn wil? Spreek je tegen anderen over Jezus? Hemelse Vader, u werkt op mysterieuze wijze. U gebruikt zelfs de zwakke om Uw werk te verrichten. Ik vraag u vandaag om me een getuigen te laten zijn van uw vergeving, redding en vreugde, dat ik ontvangen heb door Jezus Christus. In Zijn naam. Amen.

Lees ook:Be strong
Lees ook:Voed je geloof
Lees ook:Spreek jij de taal van de wereld?
Lees ook:Lots of little moments, one BIG friendship
Lees ook:Het goede nieuws wil ik met je delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.