Niet van deze wereld

Nou heb ik het niet over ufo’s die uit de hemel neerdalen op onze aarde. En daarom niet van deze wereld zijn (Ufo’s bestaan volgens mij helemaal niet hoor, maar dat terzijde). Ik heb het over mensen die op aarde wonen. Maar dit zijn niet zomaar mensen. Het zijn christenen.

De liefde van God is er voor iedereen, maar niet iedereen kiest voor God. De mensen die dat wel doen onderscheiden zich vaak van andere mensen. Alsof het een karaktertrek is. Maar eigenlijk is het God, die door hun heen werkt. Zo laat God zich aan iedereen op deze wereld zien.

Maar het leven op aarde is slechts een generale repetitie van wat er hierna is. Ik weet het ook niet precies, maar het leven stopt niet bij de dood hoor. Volgens mij is het een land vol met melk en honing! Naja een vredig bestaan dus. De christelijke buurvrouw, die bij het Leger des Heils werkzaam was, van een collega-blogger zei daarom altijd: “We zijn niet van deze wereld, maar in deze wereld.”

Lees ook:IkzoekGod.nl in een nieuw jasje
Lees ook:De bekendste
Lees ook:Alles wat je hebt bedacht
Lees ook:Bidden voor Obama of McCain?
Lees ook:De huidige economische crisis, een teken van God?

Eén reactie op “Niet van deze wereld

  1. tineke been

    hallo allemaal.
    nou ik geloof dat als er op aarde leven is er ook op andere planeten leven kan zijn.waarom zouden wij zo bijzonder zijn?nee er zijn te veel bewijzen die vermoeden dat er ook elders leven is.het rare vind ik dat wij altijd denken dat dat leven verder is ontwikkeld dan wij.maar wij hadden eigenlijk ook al veel verder kunnen zijn in onze ontwikkeling als er niet zo veel mensen op de brandstapel waren geindigd alleen maar omdat ze zeiden dat b.v de wereld rond was.en leven na de dood.nou wij gaan bd geboorte door een tunnel naar het licht waarom zou dat anders zijn bij het doodgaan?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.