Message in a Bottle

Lees Efeziërs 1:1, 2

Dit is een brief van Paulus, die door God is aangewezen als apostel van Jezus Christus, gericht aan alle gelovigen in de stad Efeze, die Christus Jezus trouw volgen. Ik wens u de genade en de vrede toe van God, onze Vader, en van onze Here Jezus Christus.Misschien ontvangt u ze ook: rondzendbrieven. Iemand werkt bijvoorbeeld voor een hulpverleningsorganisatie ergens in de wereld en houdt je op die manier op de hoogte van het werk. De komende dagen gaan we een rondzendbrief uit de Bijbel lezen. Afkomstig van Paulus, een apostel van Jezus Christus.

En gezonden aan gemeenten in het (toenmalige) Klein-Azië, het tegenwoordige Turkije. Alleen, het gaat in deze brief niet om de belevenissen van Paulus. Het gaat om Gods werk in die wereld. Daarom begint de brief met het toezeggen van ‘genade en vrede’ van God, onze Vader aan de hoorders.

Dat is alles wat we in de Here Jezus mogen ontvangen: onverdiende goedheid van God en een goede verhouding met Hem, elkaar en de schepping. Die genade en vrede zijn er ook voor u. U hoeft er alleen maar om te vragen. Zo’n gebed verhoort God. Altijd!

Bron: Uitdaging

Lees ook:Alles in een notendop
Lees ook:GRATIS en voor niets
Lees ook:Dronken in de Geest
Lees ook:Wat is heiligheid? Kom discussiëren.
Lees ook:Door zijn bloed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.